Workshops

Workshops voor kinderen en volwassenen

Iets gezamenlijk vieren of beleven? Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen hier individueel of met een groep van circa 5 tot 15 personen terecht voor workshops, creatie, kunst, of geloofs- uiting met allerlei materialen. Voor een uniek individueel eigen werkstuk of groepswerkstuk. Voor persoonlijke ontwikkeling, ontspanning of teambuilding. Met lekkers bij koffie, thee, sap of een gezonde lunch.
Workshop kinderen

Workshop kinderen

Iets gezamenlijk vieren of beleven? Kinderen en jongeren kunnen hier individueel of met een groep van circa 5 tot 15 personen terecht.

Workshop volwassenen

Workshop volwassenen

Iets gezamenlijk vieren of beleven? Volwassenen kunnen hier individueel of met een groep van circa 5 tot 15 personen terecht.

Workshop Bijbelkaft

Workshop Bijbelkaft

Maak een persoonlijke Bijbel kaft, (een eigen ontwerp) met leer bekleed, herstel je huidige Bijbel of bind opnieuw in.

MeerCrea aanpak

Voor allerlei Creatieve en Kunstzinnige workshops

Het Atelier bevindt zich in de dubbele garage aan het huis, bij geschikt weer is het ook mogelijk om buiten te werken.
  • Maak een afspraak

    Neem contact op om een kennismaking in te plannen. De contactinformatie vind je op de contactpagina.

  • Aan de slag!

    Voor een uniek individueel eigen werkstuk, groepswerkstuk of bijbelkaft workshop. Voor persoonlijke ontwikkeling, ontspanning of teambuilding. Met lekkers bij koffie, thee, sap of een gezonde lunch.

Ervaringen

Wat klanten zeggen

Francijn

Het was een heerlijke week. Leerzaam, ontstressend, creatief, prachtige excursies, en zulke fijne mensen om me heen! Echt een aanrader.

Ouders van...

Emmie heeft met onze pleegdochter 10 creatieve therapiesessies gehouden. Hierin heeft onze pleegdochter geleerd emoties te erkennen en te benoemen. Dit was voorheen voor haar niet mogelijk. Zowel onze pleegdochter als ons hele gezin heeft hier veel baat bij gehad. Dank je wel, Emmie!

Ouders van...

Zowel ik als mijn zoon hebben fijne gesprekken met Emmie gehad. Leuk om creatief bezig te zijn, en ondertussen ook dingen te leren. Emmie heeft verstand van zaken en is goed in haar vakgebied. Wij hebben veel gehad aan haar hulp!Dank je wel, Emmie!

A.M.

De ontmoetingen met Emmie en het creatieve bezig-zijn hebben mij enorm gesteund in de moeilijke tijd die ik doormaak. Ik werd me er meer van bewust dat ik alles met mijn verstand beredeneer, maar door bezig te gaan met verf, pastelkrijt en houtskool, kwam ik meer en meer bij mijn gevoel terecht en liet ik toe dat de gevoelens die ik had er ook mochten zijn. Ik herontdekte hoe leuk en ontspannend het is om met deze materialen te werken. Het gaat om het proces, niet om het eindresultaat. Emmie kan goed luisteren en ik heb het gevoel dat mijn woorden veilig zijn bij haar. Dat vind ik heel belangrijk. Door haar support kan ik bepaalde dingen in mijn leven loslaten en voor mij geld dat ik ze neer kan leggen bij God, Onze Vader. Hij zorgt voor mij en houdt zoveel van mij dat ik mijn leven aan Hem kan toevertrouwen.

Cliënt

Ik vond de creatieve therapie heel erg leuk en erg leerzaam. Het was fijn om de tijd te kunnen nemen om naar je zelf te kijken, te zien waar je nu staat en wat je bezig houd. Om dingen te ervaren zoals de structuur van de klei en daar dan wat van maken; hoe jij het zelf voelt en waar jij op dit moment staat. Het creatief bezig zijn vond ik fijn, maar ook het praten over de situaties waar iedereen in zat aan de hand van de creaties.

Cliënt

Het was fijn dat ik in een moeilijke tijd bij Emmie terecht kon! Ze geeft ruimte, luistert erg goed, is flexibel, weet goede verbindingen te leggen. Ben je op zoek naar een christelijke, deskundige therapeut, dan zou ik zeker contact met Emmie zoeken!

Deelnemer Workshop

Ik heb veel gehad aan de creatieve workshop waar ik aan meegedaan heb. Erg goed hoe Emmie dit deed!!! Er kwam voor mij nogal wat emotie naar boven, ook de confrontatie dat ik even mijn man niet bij mij in mijn veilige plekje wilde hebben….