Coaching Kinderen en jongeren

Voor kinderen

Heb je vervelende dingen meegemaakt, thuis of op school?
Ben je boos, bang, agressief of onzeker? Of heb je last van groepsdruk (wat anderen vinden), prestatiedruk, hoge eisen/verwachtingen. Word je gepest of pest jij zelf? Ben je snel afgeleidt, vind je het lastig om met vriendjes of volwassen contact te maken. Dan ben je hier op de juiste plek.
Graag wil ik samen met jou er achter komen waar jij goed in bent, wat je lastig vindt, wat je wil leren, veranderen of verbeteren.
Dit doen we d.m.v. spelen oefenen en ontdekken, met verschillende materialen zoals: klei, verf, krijt, hout, steen, papier, wol, karton, Playmobil, enz.
Hierdoor kan je oefenen en leren wat je in je leven thuis of op school nodig hebt.
Plezier hebben in wat je doet is het belangrijkste, anders leer je niks!

Kinderen en jongeren

MeerCrea Kindertherapie is een non-verbale, ervaringsgerichte therapie. Niet door praten maar door spelen en ontdekken met materialen, nieuwe dingen leren. Om vertrouwen te vergroten, uiting te geven aan gevoelens, emoties en ervaringen een plek te geven. Kinderen geven tekens; wat kinderen tekenen of maken, zegt meer dan woorden. In overleg met ouders en/of betrokkenen, wordt gekeken aan welke doelen er gewerkt gaat worden en er wordt een plan gemaakt. In een ‘alsof situatie’ leren wat in het dagelijks leven nodig is, vanuit een vraag gestuurde oplossingsgerichte visie. Jongeren willen groeien, leren en ontwikkelen in eigenheid in plezier en vertrouwen.
De praktijk bevindt zich in het atelier in de garage aan huis. Binnen en buiten is er veel ruimte om met allerlei materialen te werken, te oefenen en spelenderwijs te leren.

De Viltentas bezoekt kinderen op scholen in de regio.
In overleg met school is het mogelijkheid dat MeerCrea met  ‘de Viltentas’ naar school komt.
In een grote vilten tas zitten allerlei materialen. Zoals klei, verf, krijt, hout, steen, karton, Playmobil, enz. Kinderen leren door spelen en ervaren.
Belangrijk is een rustige ruimte.

Heeft u vragen?

Neem gerust vrijblijvend contact op, voor meer informatie.