Coaching

Coaching voor kinderen en volwassenen

Het verbale deel van communicatie lijkt vaak op de voorgrond te staan, terwijl non-verbale communicatie veelzeggend is. Denk bijvoorbeeld aan lichaamshouding en hoe zaken aangepakt worden. Daarom zetten we breder in dan alleen verbale communicatie. Er kan gebruik gemaakt worden van beeldende middelen. Zodat naast gesprek ook gewerkt kan worden met allerlei materialen. Dit kan helpend zijn om meer inzicht te krijgen. Per persoon en situatie is de aanpak verschillend.
Praktijk beeldende therapie

Praktijk beeldende therapie

Ben je met lege handen komen staan? Door de gebrokenheid in dit leven kunnen handen gebald zijn in vuisten.

Coaching kinderen/jongeren

Coaching kinderen/jongeren

Heb je vervelende dingen meegemaakt, thuis of op school? Ben je boos, bang, agressief of onzeker?

Coaching Rouw-verlies kinderen/volwassenen

Coaching Rouw-verlies kinderen/volwassenen

Rouw een plek geven na verlies kan door aan de slag te gaan met dierbare spullen en mooie herinneringen.

MeerCrea aanpak

Breder dan alleen verbale communicatie

Kinderen kunnen situaties uitspelen met bijvoorbeeld klei of playmobil. Een oudere (die geen vieze handen wil krijgen) kan een gekleurd papier, of tijdschrift kiezen. Een ander kan een situatie uittekenen of schrijven, zodat meer inzicht in patronen kan ontstaan. Mogelijkheden te over. Daarnaast is de Bijbel leidraad voor de coaching. Gods woord is het praktijkboek voor het leven, juist in situaties waar het ingewikkeld is. Samen op zoek gaan is leerzaam en waardevol.
  • Maak een afspraak

    Neem contact om een kennismaking in te plannen. De contactinformatie vind je op de contactpagina.

  • Kennismaken

    Kennismaken? Dat kan kosteloos en vrijblijvend, om te kijken of er een klik is en beeldende therapie aansluit bij verwachtingen.

  • Start sessie!

    Naast het gesprek gaan we aan de slag met allerlei materialen. Dit kan helpend zijn om meer inzicht te krijgen. Per persoon en situatie is de aanpak verschillend.

Ervaringen

Wat klanten zeggen

Francijn

Het was een heerlijke week. Leerzaam, ontstressend, creatief, prachtige excursies, en zulke fijne mensen om me heen! Echt een aanrader.

Ouders van...

Emmie heeft met onze pleegdochter 10 creatieve therapiesessies gehouden. Hierin heeft onze pleegdochter geleerd emoties te erkennen en te benoemen. Dit was voorheen voor haar niet mogelijk. Zowel onze pleegdochter als ons hele gezin heeft hier veel baat bij gehad. Dank je wel, Emmie!

Ouders van...

Zowel ik als mijn zoon hebben fijne gesprekken met Emmie gehad. Leuk om creatief bezig te zijn, en ondertussen ook dingen te leren. Emmie heeft verstand van zaken en is goed in haar vakgebied. Wij hebben veel gehad aan haar hulp!Dank je wel, Emmie!

A.M.

De ontmoetingen met Emmie en het creatieve bezig-zijn hebben mij enorm gesteund in de moeilijke tijd die ik doormaak. Ik werd me er meer van bewust dat ik alles met mijn verstand beredeneer, maar door bezig te gaan met verf, pastelkrijt en houtskool, kwam ik meer en meer bij mijn gevoel terecht en liet ik toe dat de gevoelens die ik had er ook mochten zijn. Ik herontdekte hoe leuk en ontspannend het is om met deze materialen te werken. Het gaat om het proces, niet om het eindresultaat. Emmie kan goed luisteren en ik heb het gevoel dat mijn woorden veilig zijn bij haar. Dat vind ik heel belangrijk. Door haar support kan ik bepaalde dingen in mijn leven loslaten en voor mij geld dat ik ze neer kan leggen bij God, Onze Vader. Hij zorgt voor mij en houdt zoveel van mij dat ik mijn leven aan Hem kan toevertrouwen.

Cliënt

Ik vond de creatieve therapie heel erg leuk en erg leerzaam. Het was fijn om de tijd te kunnen nemen om naar je zelf te kijken, te zien waar je nu staat en wat je bezig houd. Om dingen te ervaren zoals de structuur van de klei en daar dan wat van maken; hoe jij het zelf voelt en waar jij op dit moment staat. Het creatief bezig zijn vond ik fijn, maar ook het praten over de situaties waar iedereen in zat aan de hand van de creaties.

Cliënt

Het was fijn dat ik in een moeilijke tijd bij Emmie terecht kon! Ze geeft ruimte, luistert erg goed, is flexibel, weet goede verbindingen te leggen. Ben je op zoek naar een christelijke, deskundige therapeut, dan zou ik zeker contact met Emmie zoeken!

Deelnemer Workshop

Ik heb veel gehad aan de creatieve workshop waar ik aan meegedaan heb. Erg goed hoe Emmie dit deed!!! Er kwam voor mij nogal wat emotie naar boven, ook de confrontatie dat ik even mijn man niet bij mij in mijn veilige plekje wilde hebben….